Kookreatie

Beste relatie,

 

Als follow up van de gehouden KICK ON bijeenkomst van in 2022 willen we door gaan pakken in het opzetten van een Bouw United netwerk. Een netwerk met een plan, strategie en een programmering waar we samen met jullie vorm aan willen geven. Het ontwikkelen van een kennisnetwerk voor verandering in de bouwsector, het verbinden met gelijkgestemden en het actief opzetten van een plan met een programma. De bouwsector kent namelijk nog veel uitdagingen zoals een energietransitie, een duurzaamheidstransitie, een stikstof urgentie, kwaliteitsborging en wat te denken van een cultuurtransitie, uitdagender gaat het niet worden!. Samenwerking zal daarom meer dan ooit nodig zijn en daar willen we samen met jullie vorm aan gaan geven om de broodnodige verandering ook echt tot stand te gaan brengen. We hebben veel input ontvangen en met deze input hebben we een plan gemaakt waarbij het idee is dit op 29 maart a.s in een kookreactie sessie met jullie te delen. Kookreatie is de tool voor teambuilding, co-creatie- en samenwerkingstrajecten  in een unieke combinatie van leren, werken, koken en beleven!   

·       Wanneer : 29 maart vanaf 15.30 inloop en 16.00 start? Save the date

·       Wat           : De ideeën over het Bouw United plan delen, toelichten en commitment ophalen.

·       Hoe           : Door presentatie met vervolgens een kookreatie workshop in werkgroepen.

·       Wie           : Begeleid en gefaciliteerd door Wiljan Jansen en Gertjan Prins.

·       Waar        :  Kookstudio ikkookjijook  Winterdijk 13B Waalwijk (https://www.kookstudioikkookjijook.nl/)

·       Investering : 95,- p/p

·       Voor wie :  Mensen voor verandering en samenwerking in de bouwsector.

Om door te pakken met Bouw United zal dit een van de eerste activiteiten in de programmering zijn voor 2023 en het begin van de opzet van een actief netwerk om elkaar te helpen, te ondersteunen en om in samen te werken. De uitdagingen in de bouwsector zijn enorm, de opgaven die er liggen zijn complex maar niet onoplosbaar. Daar is samenwerking voor nodig. Ben jij een persoon die verandering in de bouwsector voorstaat en sta jij open voor samenwerking?  Dan is deze kookreatie van Bouw United zeker iets voor jou! De workshop is bedoeld voor een groep van max. 25 personen.

Aanmelding is nodig voor een goede voorbereiding en ben er dus op tijd bij want
vol=vol. Aanmelden kan via de Bouwunited website www.bouwunited.nl of via een persoonlijk aanmeldingsmail aan Wiljan Jansen wiljan@perfectbouwexperts.nl of aan Gertjan Prins info@gertjanprins.com  


Het programma van
29 maart ziet er als volgt uit:


15.30    Ontvangst en inloop kookstudio “ikkookjijook” Winterdijk 13b Waalwijk

16.00    Start presentatie plan Bouw United 2023 en ideevorming met discussie

17.00   Uitleg kookreatie workshop vorming groepen en toelichting

19.30   Gezamenlijk diner van het gemaakte resultaat en evaluatie op de samenwerking.

20.30   Afsluiting met koffie en betaling van de workshop ter plekke bij de kookstudio.

Tijdens het gezellige en smakelijk bereiden van een mooi menu, onder begeleiding van een professionele kok, staat het samenwerken centraal. De opdracht heeft te maken met het afstemmen, plannen, voorbereiden en communicatie binnen het kookproces maar bovenal de onderlinge samenwerking wordt op de proef gesteld. Het is net zoals bouwen met elkaar!

Bouw United oprichter Wiljan Jansen zorgt samen met Gertjan Prins voor de juiste begeleiding, de kooksessie opdracht, nodigt de juiste relaties uit, begeleid de middag en avond. Maar vooral, creëert de atmosfeer waarin mensen elkaar beter leren kennen en uiteindelijk met elkaar
willen samenwerken. Alleen ga je sneller maar samen kom je verder.


Graag vernemen we van je of je hierbij aanwezig bent en vertrouwen we op een mooie samenwerking binnen Bouw United om de uitdagingen binnen de bouwsector aan te gaan.

Mocht je vragen hebben of wellicht andere mensen in je netwerk hebben die zich ook willen aanmelden dan kun je natuurlijk altijd even contact zoeken met:

Wiljan Jansen 06 57314949 
wiljan@perfectbouwexperts.nl

Gertjan Prins 06 51277531
info@gertjanprins.com

We ontmoeten je graag tijdens de kookreactie van Bouw United op 29 maart a.s.

Met vriendelijke groet,

Wiljan Jansen

Gertjan Prins